Облачното време ще продължи и днес. Дъжд, над около 500-600

...
Облачното време ще продължи и днес. Дъжд, над около 500-600
Коментари Харесай

Валежите от дъжд продължават и днес, на места ще падне и сняг

Облачното време ще продължи и през днешния ден. Дъжд, над към 500-600 метра - сняг, ще вали тук-там в Източна и Южна България, само че преваляванията в множеството региони ще стопират и вечерта валежи ще има основно в Югозападна България.

Преди обяд вятърът към момента ще е от север-североизток, след обяд ще стартира да се ориентира от изток-югоизток и ще отслабне.

Ще бъде студено с преобладаващи минимални температури сред 0° и 5°,максималните ще са сред 6° и 11°, предвижда от Национален институт по метеорология и хидрология.

По Черноморието ще бъде облачно с превалявания от дъжд. Условия за обилни количества има до обяд в южните региони. През деня преваляванията от север ще отслабват, до вечерта и ще спрат. Ще е прохладно с сдържан, краткотрайно мощен вятър от север-североизток, към вечерта ще стартира да се ориентира от изток-югоизток и да отслабва. Максималните температури ще са 7°-8°. Температурата на морската вода е 9°-11°. Вълнението на морето ще бъде към 4 бала, след обяд ще отслабва.

В планините ще бъде облачно и мъгливо. На места ще има превалявания от сняг, по-значителни до обяд в масивите в Югоизточна България. След обяд преваляванията ще отслабват и стопират и вечерта, основно в планините в Югозападна България ще превалява сняг. Ще продължи да духа сдържан до мощен североизточен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 0°, на 2000 метра - към минус 5°.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР