Облачността над страната днес ще е значителна, но само на

...
Облачността над страната днес ще е значителна, но само на
Коментари Харесай

Облачно и хладно време днес, вижте прогнозата за седмицата

Облачността над страната през днешния ден ще е забележителна, само че единствено на обособени места ще превали слаб дъжд, в планините - слаб сняг. Ще духа слаб, в източните региони до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 7° и 12°, в София - към 9°, написа

Над планините облачността ще е забележителна, само че единствено на обособени места ще превали слаб сняг, под 1000 m - дъжд. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 m ще бъде към 3°, на 2000 m - към минус 4°.

Над Черноморието облачността ще е забележителна, само че без основни превалявания. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 6° и 9°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще е 2 бала.

Във вторник ще доминира облачно време. На обособени места ще превали слаб дъжд. Минималните температури ще бъдат сред минус 2° и 3°, а оптималните - сред 8° и 13°. В сряда облачността ще се раздира и постепенно ще понижава. Все още не са изключени слаби валежи на обособени места. Температурите ще са с градус-два по-високи. Вятърът ще е слаб от северозапад, в следобедните часове краткотрайно ще се усилва, в Дунавската низина до сдържан.

В четвъртък и петък времето ще бъде най-вече слънчево с краткотрайни нараствания на облачността. Вятърът ще се ориентира от югозапад, температурите ще се покачват и в петък в цялата страна минималните ще са позитивни, а оптималните ще са към и над 15°. В събота и неделя вятърът от юг-югозапад ще се усили. Ще има по-значителни нараствания на облачността, само че единствено на обособени места, основно в планинските региони, ще превали дъжд. Ще се задържи топло за втората половина от февруари.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР