Обикновено януари е месец за равносметка, за търсене на вдъхновение

...
Обикновено януари е месец за равносметка, за търсене на вдъхновение
Коментари Харесай

Моят втори банален списък с мечти

Обикновено януари е месец за равносметка, за търсене на ентусиазъм и следване на нови фантазии. Мислейки по тематиката, инцидентно се подсетих за остарял мой текст, който съм писала преди съвсем две години, и взех решение да го прочета още веднъж.

Днес моят дребен прост лист с фантазии ме накара да се усмихна необятно, тъй като почти половината от изброеното в него към този момент е станало действителност, а аз даже не съм го схванала. Затова взех решение, че е време за втори лист с банални фантазии, който да прелиствам след време и който вероятно още веднъж да ме накара да се усещам щастлива. Все още бленувам да се разхождам из цъфнали лавандулови полета... Мечтая с моя обичан мъж да не сме разграничени от километрите сред София и Лос Анджелис.

Мечтая за сигурност във всеки аспект от живота.

След една дълга и приказна Коледа на посетители на най-хубавата ми другарка в новия й дом в Дания мечтая за един летен месец там, изпълнен със сладки приказки, доста смях и тостове с пенливо вино.

Мечтая да посетя и остров Бали, една от дребното екзотични дестинации, които ме притеглят.

Мечтая всеки ден да откривам задоволство в работата си, с цел да обичам още повече това, което върша.

Мечтая да виждам повече наслада в дребните неща към мен.

Мечтая да бъда положителен човек.  Мечтая да се науча да се храня с по-полезна храна и да основа свои нови здравословни привички.

Мечтая и малко сън да ми е задоволителен.

Мечтая да открия собствен артистичен гений, който е надълбоко прикрит даже от мен самата.

И към момента бленувам да се разхождам из цъфнали лавандулови полета.

Цяла една година е пред мен, с цел да се опитам да осъществя незабелязано най-малко дребна част от изброеното. Пробвайте и вие, като извършите първата крачка с един собствен дребен прост лист с фантазии. И просто ги последвайте!
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР