Обикновената вода е много мощен помощник при безсъние. Тя особено

...
Обикновената вода е много мощен помощник при безсъние. Тя особено
Коментари Харесай

Водата лекува безсъние

Обикновената вода е доста мощен асистент при бодърствуване. Тя изключително потребна в случаите, когато човек напряко изнемогва от отмалялост, а в това време не може да заспи и да си почине.

Наточете чаша вода от крана и я вземете в дясната си ръка по този начин, че палецът ви да се намира над чашата. Дълбоко поемете въздух и го издишайте.

Когато издишвайте, бързо кажете: Тъмна вечерница, светла зора, не изливайте гнева си върху /казвате името си/, а върху червен огън. Амин.

Постарайте се при думата амин да издишате последния въздух от белите си дробове. Повторете ритуала три пъти. След това изпийте три глътки от тази специфична вода, преди да си легнете.

С останалата вода от чашата напръскайте лицето си, шията си, гърдите си и косата си. Не избърсвайте капките вода от тялото си, а напряко си лягайте, без да мислите за нищо и сънят ще ви споходи.

Водата ще ви помогне и при положение, че сте се събудили в неприятно въодушевление след неприятен сън, който по ваша преценка не би трябвало да предвещава нищо хубаво. За това си има специфичен способ за неутрализация на неприятния сън.

 Сипване на Вода

Ще ви би трябвало още веднъж чаша вода, наточена от крана. В нея хвърлете една щипка готварска сол и кажете: Както тази сол се стопи във водата, по този начин и моят сън ще изчезне, без да навреди на никого.

Водата поема страстите на индивида – както позитивните, по този начин и негативните. Това е едно от най-силните въздействия върху водата. Любовта покачва енергийната стойност на водата, а експанзията внезапно я намалява.

Ако към водата се обръщаме с благи думи, като към човек, нейните свойства стават доста по-силни и тя зарежда организма ни с мощна сила. Преди да изпиете чаша вода, въображаемо или на глас ѝ кажете благодаря, и ще усетите необикновен прилив на сила.

Ако непрекъснато се обръщате към водата с благи думи, качеството ѝ доста ще се усъвършенства и тя ще е доста по-полезна за вашето тяло. Още китайския мъдрец Лао Дзъ е писал, че водата, въпреки мека и слаба, няма равни в побеждаването на твърдото и мощното.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР