Обичате ли страхотии посред нощ? Ето ви няколко страшни кратки

...
Обичате ли страхотии посред нощ? Ето ви няколко страшни кратки
Коментари Харесай

Най-кратките страшни истории, след които няма да заспите

 ужасно

Обичате ли страхотии измежду нощ? Ето ви няколко страшни къси истории, които ще разсънят въображението ви. Истински смут в две фрази:

Сънувах прелестен сън, до момента в който не се разсъниха от тон, като че ли някой удряше с чук. После чувах единствено по какъв начин буци пръст падат върху капака на ковчега ми, заглушавайки моите крясъци.

***

Заключение на доктора: новороденото тежи 3600 гр, растеж 45 см, 32 кътника. Мълчи, усмихва се.

***

Манекените останаха загърнати с опаковките от въздушни мехурчета. Чух по какъв начин някой в другата стая стартира да ги постанова с чук.

***

Събудих се, тъй като чух почукване по прозореца. Първо си помислих, че някой чука по моя прозорец, само че след това чух почукването още веднъж… от огледалото.

***

Те означиха първото сполучливо криогенно заледяване. Но пациентът нямаше никаква опция да им покаже, че към момента е в схващане.

***

Прибрах се у дома, майка ми от кухнята вика: „ Седни да вечеряш “. В този миг получавам смс от майка ми: „ Ще закъснея, стопли си нещо “.

***

Тя отиде в детската, с цел да погледа спящото си дете. Прозорецът бе отворен, а креватчето празно.

***

Жена ми ме разсъни измежду нощ, с цел да ми каже, че у дома е влезнал апаш. Но нея я убиха преди 2 години.

***

Не се опасявам от гробищата. Това е единственото място, където призраците не ме преследват.

***

Последното, което видях, беше по какъв начин върху будилника светна 12:07, преди тя да пусне своите разлагаши се нокти върху моята гръд, до момента в който с другата ръка заглушаваше виковете ми. Подскочих, въздъхнах с облекчение, че е било единствено сън, само че когато будилникът сподели 12:06, дочух по какъв начин вратата на дрешника изскърца.

***

Чуваш по какъв начин майка ти те вика от кухнята. Когато слизаш по стълбите, чуваш шепот от спалнята: „ Не отивай там, скъпа, аз също го чух “.

***

Позволявам на дребната си щерка да спи с мен през нощта. Харесва ми да се гушкам с нея, без значение от острата миризма на разлагаща се плът.

***

Събудих се с възприятието, че нещо не е както би трябвало – някак си е прекомерно безшумно. Погледнах в огледалото и видях, че те стоят неподвижно и гледат дома ми.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР