Обичаният от милиони по света фронтмен на Ролинг стоунс“ Мик

...
Обичаният от милиони по света фронтмен на Ролинг стоунс“ Мик
Коментари Харесай

79-годишният Мик Джагър се жени за 43 години по-млада балерина

Обичаният от милиони по света фронтмен на „ Ролинг стоунс “ Мик Джагър, който напълно скоро ще навърши 80, е предложил брак на 36-годишната хореографка и някогашна балетна танцьорка Мелани Хамрик. 

 

Източник, непосредствен до хореографката, удостовери пред „ Мирър “, че тя се омъжва. Според непосредствен източник Хамрик неотдавна е била с другари в Американския балетен спектакъл в Ню Йорк и е споделила на всички, че се е сгодила.

 

Припомняме ви, че Мелани и Мик са дружно от девет години, въпреки че двойката сякаш раздели, само че отново се събра още веднъж. Те отглеждат общия си наследник Деви, който в този момент е на шест години, написа още БГНЕС. Освен Деви, музикантът има още седем деца от пет дами. Най-голямата му щерка Карис, която в този момент е на 52 години, е от късата връзка на рокаджията с актрисата и певица Марша Хънт. Втората щерка Джейд е родена от първата му и към този момент единствена публична брачна половинка Бианка.

 

Мик също има две дъщери и двама сина от американската моделка и актриса Джери Хол. С нея фронтменът подписа всекидневен брак в Бали през 1990 година Двойката беше дружно повече от 10 години, само че връзката завърши, когато Джери разбра за измяната на Мик с бразилската моделка Лусиана Морад, която стана майка на сина му Лукас.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР