Обичаният женски сайт Edna.bg представя жените в журналистиката и нежната

...
Обичаният женски сайт Edna.bg представя жените в журналистиката и нежната
Коментари Харесай

Edna.bg организира специално събитие за пишещи жени с участието на топ журналисти на NOVA

Обичаният женски уебсайт Edna.bg показва дамите в публицистиката и нежната мощ, с която трансформират света! Първото по рода си събитие на електронното издание „ Напиши ми Edna… история “ отразява любовта към думите, писането и силата, която носят пишещите дами. Събитието ще се организира на 30 май (вторник) от 18:00 ч. във Vivacom Art Hall (гр. София, ул. Оборище 5). Входът е свободен, само че всеки, искащ да стане част от него, би трябвало да резервира своето място изцяло гратис.

Ексклузивно присъединяване в „ Напиши ми Edna… история “ ще вземат едни от най-популярните публицисти в България и лица на NOVA – водещата на предаването „ Да хванеш гората “ Галя Щърбева, водещата на съботно-неделния утринен блок „ Събуди се “ Анна-Мария Конова и репортерът на „ Здравей, България “ – Вероника Димитрова . Трите дами ще имат опцията да опишат на всички присъстващи за ежедневните провокации на журналистическата специалност. Те ще разкрият какъв брой храброст е нужна, с цел да бъдат открити стойностните истории и къде се крие магията на писането.

Водещ на събитието ще бъде постоянно усмихнатото лице на прогнозата за времето на NOVA Николай Василковски .

За Edna.bg

Edna.bg е електронно издание със мощно въздействие измежду дами над 25-годишна възраст, предлагащо ангажиращо, вдъхновяващо и потребно наличие – публикации за хубост и мода, кулинария, препоръки за взаимоотношения и здравословен метод на живот. Сред най-популярното наличие на Edna.bg се подреждат хороскопи, вести за известни персони и проби. В Edna.bg участват и авторски материали на сътрудници – писатели, поети и специалисти в разнообразни области.

За Нет Инфо

Нет Инфо е българска цифрова медийна и софтуерна компания, част от Нова Броудкастинг груп, която доближава до 89% от интернет потребителите в България, съгласно данни на Гемиус за м. април 2023 година В портфолиото на компанията са някои от най-големите и посещавани уеб сайтове – АБВ Поща, Nova.bg, Vesti.bg, Dariknews.bg, Sinoptik.bg, Edna.bg, Gong.bg, Pariteni.bg и други, както и платформите за разпространяване на неповторимо видео наличие Vbox7 и NovaPlay – извънреден достъп до телевизионни сериали, риалити формати и излъчвания. Нет Инфо дава висококачествено наличие, новаторски цифрови артикули и опция за подвижност за потребителите във всеки един миг от всекидневието им.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР