Обичаният актьор и музикант и групата му Hollywood Vampires бяха

...
Обичаният актьор и музикант и групата му Hollywood Vampires бяха
Коментари Харесай

Джони Деп припадна от изтощение преди концерта си в Будапеща

Обичаният артист и музикант и групата му Hollywood Vampires бяха принудени да анулират концерта си в унгарската столица поради внезапно влошеното здравословно положение на Деп.

Джони Деп и групата му Hollywood Vampires анулираха концерта си в Будапеща в последния миг. Холивудската звезда ненадейно се почувства зле и припадна в хотелската си стая. Това наложи незабавна лекарска интервенция. Концертът беше анулиран.

 Джони Деп

Залата беше препълнена с екзалтирани почитатели от целия свят, пристигнали да гледат шоуто. Но за жалост всичко се провали.

Всичко беше готово, сцената беше приготвена, само че никой не предполагаше, че ще се случи тъкмо това. Членовете на групата даже бяха създали следобедна подготовка.

Явно положението на артиста беше в действителност тежко. Това не е първият път, когато холивудската звезда има проблеми по време на път: през юни Джони Деп нарани глезена си, което принуди групата да пренасрочи някои концерти в Съединени американски щати.

 Джони Деп

По всичко проличава, че в последно време му е мъчно. За наслада, групата скоро ще се върне в деяние. Те ще продължат европейското си турне, като последният им концерт е в Германия на 23 юли. Те ще компенсират анулираните осъществявания с тривечерно шоу в Съединени американски щати, което завършва на 30 юли. Въпреки неуспехите, Hollywood Vampires остават рок супергрупа от 2012 година насам, като Джони Деп показва своите музикални гении на слайд, темп и водеща китара, както и вокали.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР