Обичаният актьор и комик Васил Василев-Зуека е емигрирал в чужбина

...
Обичаният актьор и комик Васил Василев-Зуека е емигрирал в чужбина
Коментари Харесай

Зуека напуснал България преди 3 месеца: За 31 години в България нищо не се е променило |

Обичаният артист и комедиант Васил Василев-Зуека е емигрирал в чужбина със фамилията си преди три месеца. Той и брачната половинка му отпътували в търсене на по-добре бъдеще за сина им, на който тази есен му следва да тръгне на учебно заведение.

В изявление за  той споделя, че от година се е отдал на различен собствен гений - рисуването - и сега се занимава с това. Този есенен сезон Зуека няма да води телевизионното предаване " Маскирания артист ", отказал е и роля в нов филм на Стефан Командарев, с цел да е покрай фамилията си.

Актьорът не споделя в коя страна живее.

" Махнах се освен от малкия екран, само че и от страната " - дава отговор той на въпрос за какво няма да води " Маскирания артист ". 

" Причината да не съм в малкия екран е доста надълбоко фамилна. Решихме да сменяем страната с друга, в която законите се съблюдават ", разяснява той.

" Виждаме какви промени се вършат в България и накъде отива страната. Има някакви неща, само че те са дребнички. Главното, значителното, което трябваше да промени живота на българите, не се е случило ", прибавя той и напомня, че сме най-бедно живеещата нация в Европейски Съюз.

" За 31 години в България нищо не се е трансформирало ", обобщава комикът.

Зуека споделя, че няма съответен мотив, в който да се е почувствал персонално обиден от обстановката в страната. Но насочва рецензии - за това, че българите припознават месии и ги избират, а след това се разочароват от тях; за ширещото се антиваксърство, поради което евентуално следва ново затваряне. Не пести и рецензии към хората на Слави Трифонов, с които работят години наред още от " Ку-ку ". За тях споделя, че са спечелили изборите, само че не е ясно какво следва - и че са позволили " към 60 неточности вкупом " единствено в опит да сформират два кабинета.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР