Обичаната актриса Латинка Петрова се кълчи на чалга на пъпа

...
Обичаната актриса Латинка Петрова се кълчи на чалга на пъпа
Коментари Харесай

Чалгата я превзе! Латинка Петрова се кълчи в центъра на София

Обичаната актриса Латинка Петрова се кълчи на чалга на пъпа на София.

 

Тя е една от участничките в новия клип на нашумялата с присъединяване си в „ Сървайвър “ фолк певица Татяна, която реши да възпее протичащото се в риалити формата в ария.

 

„ Чалга коалиция “ се назовава новото парче. Припомняме, че Татяна влезе в коалиция с Благо Джизъса, Жоро и Светльо и с това си провокира негативизъм от останалите участници.

Интересни са персонажите, които са включени във видеоклипа на песента. Освен Латинка Петрова, настоящият инфлуенсър Баланчо също взема присъединяване.

 

„ Уникална като постоянно “, „ Татяна гърми крепко “, „ Готино и свежо парче за лятото “. Това са единствено част от мненията, които се вихрят из Инстаграм във  връзка с новото парче.

Позабравената певица очевидно извърши задачата си  с присъединяване си в „ Сървайвър “. Сега се радва на  доста повече почитатели в мрежата, а песните й се слушат с интерес.

 

Татяна обаче към момента плаши с външния си тип – лицето й е напряко страховито. Явно е попрекалила с корекциите и би трябвало най-накрая да престане. Лицето й е със сиво-синкав загар, веждите дебели и черни, устните напомпани с няколко кубика хиалурон.

Инфо: blitz.bg

Тагове: Латинка Петрова Татяна Благо Джизъса „ Сървайвър “
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР