Обичаната актриса Диана Димитрова, по-добре позната като д-р Огнянова от

...
Обичаната актриса Диана Димитрова, по-добре позната като д-р Огнянова от
Коментари Харесай

Д-р Огнянова от Откраднат живот: Бях пребита от приятеля си!

Обичаната актриса Диана Димитрова, по-добре позната като доктор Огнянова от сериала "Откраднат живот ", описа за живота и кариерата си в искрено изявление пред Мариян Станков-Мон Дьо.

Пред камерата тя показа, че в предишното е била жертва и на психическо, и на физическо принуждение. Преди години била пребита от собствен другар, който напуснала незабавно след похищението.Димитрова сподели, че в този момент има човек до себе си, само че не пожела да разкрие самоличността му. Тя обаче е безапелационна, че не е влюбена. "Влюбването за мен е неистина, истината е безусловната любов ", споделя Диана.

Талантливата актриса и художничка описа, че е била отгледана от баба си, защото майка ѝ отпътува да работи в Гърция, когато Диана е едвам на 12. "Баба ме научи да имам вяра повече в себе си. Критикуваше ме за доста неща. Почина през 2016 година, ден преди първите ми фотоси в първия сезон на "Откраднат живот ", където изиграх дребната роля на сестра Мая ", споделя Диана Димитрова.

Тя признава, че "актьорската специалност е подла и би трябвало да имаш доста мощен темперамент, с цел да успееш ". "Благодарение на упоритостта си съумях да убедя хора с позиции да ми дадат късмет. А в името на огромната роля бих правила всевъзможни опити със себе си, бих се опустошила ", споделя Диана. И споделя за другата си огромна пристрастеност - рисуването. "Започнах да рисувам в доста ранна детска възраст, без да знам за какво въобще го върша ", споделя актрисата.

Преди дни Димитрова откри четвъртата си независима галерия, като преди този момент има още три портретни експозиции. Димитрова е учила е една година "Графика " в Националната художествена академия, а по-късно приключва НАТФИЗ. Диана Димитрова стана изключително известна с ролята си в "Откраднат живот ", само че тя има и редица участия в спектакли и кино продукции. През 2015 година Диана издаде дебютната си детска книга "Влад ". Година по-късно излезе и нейната "История на дребната Вещица, Драконовото зайче и Асо купа ".
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР