Обичаме такива новини! Не просто защото са твърде малко в

...
Обичаме такива новини! Не просто защото са твърде малко в
Коментари Харесай

Респект! Служител на Общинска охрана намери портмоне с много пари и го върна на пловдивчанин

Обичаме такива вести! Не просто тъй като са прекомерно малко спрямо другите - неприятните, само че и тъй като ни дават кураж, че положителното въпреки всичко съществува. Този път воин е чиновник на Общинска защита в Пловдив. Млад човек, чието име ще остане загадка - в еуфорията си нашият четец не се е сетил да попита.
А историята е хем елементарна, хем вълнуваща. 27-годишният Милен от Пловдив, който работи в IT бранша, решил да се поразходи с другари по Главната и да седнат в градинката на Джумаята. Младите мъже си взели по една бира и се отправили към пейките. Минута по-късно млад еднообразен мъж потупал по рамото Милен и му задал необичайния въпрос: Да сте си изгубили нещо?

Пловдивчанинът таман се канел да отговори негативно, когато внезапно открил, че портмонето му го няма. Оказало се, че общинският чиновник инцидентно видял момента, в който портфейлът с над 500 лв. вътре, персонална карта, шофьорска брошура и 2 дебитни карти се изхлузва от джоба му и пада на земята. Много бързо той се отправил към мястото, с цел да предотврати обстановка, в която нечии чевръсти пръсти ще сграбчен падналата движимост, взел я и тръгнал да догони притежателя й.

" Най-интересното и хубавото е, че когато се окопитих, отидох при групата мъже от Общинска защита, с цел да благодаря още веднъж и да им кажа, че желая да почерпя по една бира. И представяте ли си? Те заедно отхвърлиха с претекста, че са на работа. Е, това към този момент не съм очаквал. Нямате визия какъв брой съм респектиран и признателен на този млад мъж и неговите сътрудници!, описа Милен пред TrafficNews.bg .
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР