Обичаме лятото, а тазгодишното ще е още по-специално заради месеците,

...
Обичаме лятото, а тазгодишното ще е още по-специално заради месеците,
Коментари Харесай

Покани лятото на своята трапеза


Обичаме лятото, а тазгодишното ще е още по-специално поради месеците, прекарани у дома. Искаме да му се насладим на 100% - разходки измежду природа, събиране на загар на плажа, занимателни игри навън със фамилията и… хубава храна. Летният сезон изобилства от свежи зеленчуци и плодове, с които може да приготвим вкусни и здравословни предписания. Ястия, които де задоволят кулинарните ни потребности и да бъдат приятност за окото. И в случай че сте от хората, които обичат опитите в кухнята, може да откриете необикновено изкушаващи предписания и потребни препоръки в летния брой на сп. BILLA Кулинариум.
В списанието ще разберете по какъв начин да се храните в цветовете на дъгата. Цветът на продуктите също може да провокира разнообразни реакции в тялото. Белите храни като мляко, сирене и ориз успокояват и понижават раздразнителността. Зелените (спанак, салати, броколи) ни вършат по-активни и ускоряват имунната система. Червените (домати, ягоди, череши, чушки) усъвършенстват кръвообръщението и обмените процеси. Жълтите храни (кайсии, праскови, моркови) пък понижават умората и покачват настроението и сексуалността.

В летния брой на сп. BILLA Кулинариум ще намерите потребни препоръки и за най-вкусното барбекю . Защото какво е лятото без храна, приготвена на скара? Когато вършиме барбекю, има няколко съществени неща, на които би трябвало да обърнете внимание – маринатата, избора на артикули и по какъв начин тъкмо да ги приготвите, с цел да са удовлетворени всички. Подберете подобаващи гарнитури и не забравяйте да декорирате красиво, когато сервирате. Наслада за всички сетива може да постигнете с цветни принадлежности, салфетки, свещи и цветя на масата.

Когато става въпрос за алкохол през лятото, сигурно би трябвало да отделите особено внимание на плодовите виновност . Те са леки и доста подобаващи за горещите дни, когато имаме потребност от хладина. Хубавото при тях е, че можете да ги съчетаете с прелестните летни изкушения на вашата маса, както и да ги консумирате смесени с други съставки за спиращи дъха летни коктейли. Разбира се, тук още веднъж е целесъобразно да съблюдаваме правилото бяла храна - бяло вино и алена храна - алено вино, а хубавата вест при плодовите виновност е, че има място за опити, тъй че това лято ви съветваме да бъдете смели! За ужасно градинско барбекю заложете на плодово вино от сорта Сира, което пленява с аромати на горски плодове, синя слива и смокини, а добавяйки лед, портокалов сок и газирана вода, ще получите паметен коктейл, който да споделите с обичаните хора.

В новия брой на сп. BILLA Кулинариум ще откриете още хрумвания за вечеря, тъй като всички сме чували въпроса: " А какво ще има за вечеря? ", по какъв начин да си извършите същинска доматена чорба и потребна пица за децата.
Списание BILLA Кулинариум* може да бъде закупено от всички магазини BILLA в цялата страна. Цената e 0,99 лева с BILLA карта . В него ще намерите и талони за отстъпки на стойност над 20 лева при извършване на покупки в магазините на BILLA.
А с цел да имате постоянно елементарен достъп до забавни предписания, може да свалите мобилното приложение на BILLA Кулинариум. В него ще откриете над 400 вдъхновяващи видео предписания, разграничени в 10 категории и авторски оферти на началник Виктор Ангелов.
Свалете го тук: и.
За повече информация можете да разгледате и тяхната страница.
*Най-тиражираното и най-продаваното кулинарно издание за неповторим брой към края на 2019 година по данни на Blue Point от февруари 2020 г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР