Обичаме да сме в крак с времето, но тези 13

...
Обичаме да сме в крак с времето, но тези 13
Коментари Харесай

13 модни тенденции от миналото, които никой не харесва, но отново стават популярни

Обичаме да сме в крайник с времето, само че тези 13 фешън феномена надали ще бъдат приложени в живота.

1.,,Очертаване ” устни

Самото име не звучи доста привлекателно и сходен грим също наподобява двузначен. Не забравяйте, че през 90-те години дамите старателно обрисуваха устните си с тъмнокафяв молив и  розово червило?.

2. Подстригване с чук

Това е може би най-популярната прическа през последните 50 години и се носи както от мъже, по този начин и от дами. Първата вълна на известност пристигна през 70-те години: тогава тази прическа  беше носена от титани като Пол Маккартни и Дейвид Бауи. През 80-те и 90-те години прическата не отстъпва позициите си, прибавя се единствено съвременен буфан. И в този момент, след леко мъртвило, прическата още веднъж се причисли към редица  тенденции.

3. Обувки с квадратен нос

Квадратни, като че ли издълбани с секира, носовете на обувките триумфално се върнаха в дрешника в края на 2019 година. И те към момента са на върха на известността дружно с  солидни маратонки.

4. Жилетка с копчета на голо тяло

Всички девойки в края на 90-те имаха къси жилетки с копчета които слагахме върхе  тениски или рокли. А тези, които са по-смели  ги носеха непосредствено върху голите си тела, флиртуващо разкопчавайки горните или долните копчета. И в този момент е време още веднъж да си купим сходни блузи, тъй като безусловно всички основатели на трендове към този момент са ги придобили.

5. Прическа “рога ”

Тази детска прическа беше носена през 90-те и началото на 00-те от много възрастни девойки. И в този момент, след съвсем 20 години, модата се завръща, доста известни персони още веднъж си вършат „ рога “. Например, Джей Ло неотдавна разгласява обява, в която комбинира две трендове едновременно: „ рога “ и къдрици от бебешка коса.

6. Прозрачни пуловери в мрежа

Прозрачни пуловери,  в мрежа – съмнителна наклонност още веднъж на върха на известността. Освен това е значимо сутиенът да е ослепителен и да притегля вниманието: в този момент той е цялостна част от изображението.

7. Прави влакна покрай лицето

Когато бяхме на учебно заведение, доста девойки събираха косите си на опашка, оставяйки две влакна коса на лицата си. Късметлиите, които съумяха да убедят родителите си, също обезцветиха тези посоки. И в този момент, когато към този момент успяхме да забравим за тази странна съвременна наклонност, тя още веднъж е в наклонност.

8. Ризи в хавайски жанр

Дрехите с ярки шарки подвигаха доста звук през 50-те и 60-те години, подкрепени от Елвис Пресли. По-късно, през 90-те, единствено ленив човек не е купил такава риза. Ако към момента имате подобен, извадете го и го облечете самоуверено: ще бъдете “в жанр ”.

9. Сандали с дълги вратовръзки

Сигурни сме, че най-малко един път сте си купили съвременни сандали с връзки, които всякога сте връзвали за половин час. Защото е несъразмерен, от време на време прекомерно стегнат, от време на време прекомерно слаб. Сега тези сандали со още веднъж е на мода. Бихте ли носили  такива сандали още веднъж?

10. Масивни бижута към врата

Бижуга  се носят към врата от доста епохи, само че в случай че вземем актуалната история, тогава солидните бижута влязоха в модата през 60-те и 70-те години. Тогава имаше фешън гражданска война, роди се и стана известна пънк културата. Култовата фигура на придвижването, Сид Вишъс, носеше огромно украшение с брава. Това са декорациите, които можем да забележим на актуалните звезди.

11. Прическа тип- вафли

Тази прическа беше ч фантазията на всички девойки в края на 90-те и началото на 2000-те. И в този момент изкривената коса още веднъж е в наклонност, единствено че я оформя малко по-различно: разресване и основаване на размер вместо свежи ъглови къдрици.

12. Панталони с ниска талия

Въпреки че от няколко години светът не се радва на висока талия, звездите все по-често стартират да се появяват с панталони с ниска талия. Остава да се надяваме, че в този момент тя няма да бъде толкоз ниска, колкото при започване на века.

13. Сенки с железен резултат

Неприлично лъскавите сенки на сенките „ изваждат очите ви “ – чип за грим от началото на 00-те, който реши да се върне 15 години по-късно. Сега модата за непрозрачен грим отмина, а „ металик “ още веднъж е в наклонност, освен сенки, само че и червила. Вярно е, че в актуалната интерпретация наподобява доста по-добре.

Кои от тези фешън трендове са били в живота ви през 90-те или 00-те години? Искате ли да повторите нещо в сегашното?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР