Обичаме бялата риза, но понякога имаме нужда от малко свежест

...
Обичаме бялата риза, но понякога имаме нужда от малко свежест
Коментари Харесай

10 стайлинг идеи как да носим цветна риза - любимият ни тренд това лято

Обичаме бялата риза, само че от време на време имаме потребност от малко прохлада и многообразие в си. А колкото по-горещо е на открито, толкоз повече ни се носят разнообразни цветове. Ето за какво не сме сюрпризирани, че един от трендовете на пролет/лято 2021 са едноцветни ризи в наситени или пастелни тонове.
               

Те са съвършени за класическите ни дънки, с които не се разделяме, изключително в случай че към тях прибавим и сандали на висок ток. Могат да се комбинират добре и с панталон в безпристрастен звук – бяло, бежово или сиво, до момента в който по-дръзките от вас могат да опитат комбиниране с пола в анималистичен принт.
               

Не изключваме и опцията да сложим такава риза под пъстър костюм, с което ще се получи доста добра композиция.
               

През множеството време обаче ги носим с обичаните ни дънкови къси панталони, като тя може да е разкопчана и изпод да сме с топ или горнище на бански. Ако е в oversize контур пък я закопчаваме и имитираме мини празненство рокля за дългите нощи край брега на морето. Подчертаваме цвета й с макси бижута, а в случай че се чудите къде да си намерите забавен модел риза, ви демонстрираме и няколко шопинг находки от
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР