Обезверена съм от новото затваряне, което се готви. На ръба

...
Обезверена съм от новото затваряне, което се готви. На ръба
Коментари Харесай

Поп фолк легенда: На ръба на оцеляването съм

" Обезверена съм от новото затваряне, което се готви. На ръба на оцеляването съм. Но освен аз. Всеки другар и прочут с бизнес се пита какво ще прави. Започнах работа в завод за сандвичи при мои другари. Вече месец съм там и се пренастройвам от досегашната нощна работа на труд денем. " Това споделя поп фолк певицата Снежина пред роден таблоид.

Тя работи две седмици в кръчма столичния квартал " Гевгелийски “ след отваряне на заведението при започване на март, когато научава, че катинарът на заведението ще хлопне поради новото разгръщане на коронавирус рецесията. " Почти всички мои сътрудници са се хванали на друга работа. Много певици станаха брокери, оказват помощ за счетоводството, 60% от сътрудниците са таксиметрови водачи. Никой не е отишъл да проси пари. Накъде да поемеш в подобен миг, като цялостен живот си се занимавал с музика ", разсъждава певицата.

Тя е безапелационна, че в никакъв случай няма да се имунизира. Дори в случай че ще е да не може да пътува на никое място.

" Хващат ни за опитни мишки. Според мен ни заразяват по химичен метод. Това не е Божа работа. Имам доста другари и родственици в целия свят. Държавата ги е обезпечила по някакъв метод. Даже доста българи са се върнали от Германия, Англия и други страни и тук получават тези помощи. У нас какво се получава? Възмутена съм, че отидоха Рут Колева, Ицо Хазарта Орлин Павлов да си желаят пари. Какво значи това, че би трябвало да се внасят налози?, Аз съм работила постоянно по заведения на върха на славата си. 15 години съм била в ресторант Кошарите. И в никакъв случай не съм водена на трудов контракт. Ами това, че имам девет албума, които са регистрирани в Министерство на културата! Какви права да диря? Хайде някой да стои една година без никакви задължения да видя по какъв начин ще живее. Това е камшик, просто банкрутираме “, разочарована е фолк легендата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР