Обезумяла фенка на Азис близа обувките му по време на

...
Обезумяла фенка на Азис близа обувките му по време на
Коментари Харесай

Обезумяла фенка ближе обувките на Азис и се въргаля по сцената

Обезумяла фенка на Азис близа обувките му по време на присъединяване на звездата в столичен нощен клуб. Фолкпевецът взриви публиката с близо два часа осъществявания на едни от най-големите си шлагери. 

По корем
Костинбродския славей се появи в целия си искра към два през нощта, а почитателите му безусловно изпаднаха в възторг. Докато пееше песента “Сен Тропе ”, подлудяла от неспокойствие фенка се качи на сцената и безусловно легна в краката на Азис. Жената облиза обувките му, а по-късно с плавни еротични придвижвания мина с цялото си тяло под краката му, влачейки се по стомах. Като същинска звезда Азис резервира цялостно хладнокръвие и продължи да пее от сцената на клуба.  

Секси

Почитателката на артиста продължи да се търкаля по сцената, употребявайки секси придвижвания, съвсем изпаднала в безтегловност, което леко затрудни опитите на защитата на клуба да я смъкна. Само за към 2 минути надзирател от заведението към този момент беше на сцената и се опитваше да смъкна дамата, която се търкаляше от единия й край до другия. В края на краищата случката провокира възторг измежду публиката, която не пропусна да запечата в фотография видяното. Всичко приключи с благополучен край - момичето общително бе помолено да напусне и да се забавлява дружно с останалите хора в клуба, писа " Телеграф ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР