Обезопасена е рушащата се сграда на бившия Битов комбинат в

...
Обезопасена е рушащата се сграда на бившия Битов комбинат в
Коментари Харесай

Обезопасиха рушащата се сграда на бившия Битов комбинат в Перник

Обезопасена е рушащата се постройка на някогашния Битов комбинат в Перник. Предпазните ограничения са взети със заповед на кмета Вяра Церовска поради заплахата от падащи бетонни детайли от структурата на обекта.

Оградата е инсталирана на разстояние, гарантиращо сигурността на преминаващите. Направени са подходи към комерсиалните обекти, ситуирани на партерния етаж. Временно е лимитирано прекосяването по източния тротоар на бул. " Св. Св. Кирил и Методий " като прекосяването на пешеходци е пренасочено откъм западната страна.

Обезопасяването е осъществено след направения оглед на постройката, назначена от кмета комисия. Въпреки авансово изпратените и получени писма не са се явили двама от съсобствениците. Сред тях е и компанията, която има максимален % от някогашния битов комбинат. На всички известени, само че не участвали е изпратено писмо, с което са поканени публично да се срещнат с рекомендациите на комисията, както и да им бъдат формирани актове за определяне на административно нарушаване поради неизпълнението на заповедта на кмета.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР