Обещавам повече слънце отколкото е имало досега. Морската вода вече

...
Обещавам повече слънце отколкото е имало досега. Морската вода вече
Коментари Харесай

Проф. Георги Рачев: Обещавам повече слънце отколкото е имало досега

„ Обещавам повече слънце в сравнение с е имало до момента. Морската вода към този момент става за къпане “, съобщи проф. Георги Рачев.

„ Дали времето ще се оправи зависи от това, кой какво влага в това. Моите другари от агро бизнеса желаят дъждове, а тези,които желаят да плажуват желае да е ясно. Мисля, че ще се търси да е приблизително. Над Западна България през идващите дни ще вали, до момента в който на изток  ще е слънчево и топло. 23 градуса в средата на месеца “, сподели проф. Рачев пред bTV.

„ За в този момент по морето ще е хубаво времето, само че не се изключва да има ден с превалявания “, уточни той.

„ Морската вода става за къпане. Девойките са били чувствителни към морската температура. Преди години при 24 градуса водата беше чай, а в този момент чакаме 25 и даже 26 градуса. Общи взето след 23 градуса човек може да се къпе “, сподели той.

По думите му летния сезон почнал повече от страхливо. Някои хотели по морето отваряли с повече личен състав от посетители.

„ Сезон ще има. Въпросът е какво се влага в него. Юли и август морето ще се пръска по шевовете, само че години се борим да разтворим крилата на сезона, да се включи и юни месец. През последните години септември е по-добър от юни, само че по тази причина би трябвало държавна политика “, акцентира проф. Рачев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР