Обещал съм на Варненци Хемус, а и преасфалтирахме огромната част

...
Обещал съм на Варненци Хемус, а и преасфалтирахме огромната част
Коментари Харесай

Борисов във Варна припомня обещанието си да дострои АМ Хемус

Обещал съм на Варненци " Хемус ", а и преасфалтирахме голямата част от остарялата автомагистрала - мантинели, мостове . Това съобщи по време на обиколката си в цех за бойлери във Варна министър председателят Бойко Борисов. Това стана ясно от живо включване във фейсбук профила му.

И тази обиколка е по време на ограничаващите противоепидемични ограничения против ковид, когато фитнеси, заведения за хранене, магазини са затворени .

Заедно с премиера са кметът на града Иван Портних и министърът на труда и обществената политика Деница Сачева .

Запитани от премиера дали по време на пандемията са работили, от завода признаха, че са имали известни усложнения по време на първия локдаун.

Борисов посочи, че се обезпечава за българските жители, които желаят да се имунизират . Както и в първия ден на годината министър председателят се похвали с това, че страната ни в лиза в тази година с

Наблюдаваме ден за ден (ситуацията - б.р.), когато натискът върху лечебните заведения понижа, върнахме учениците от първи до четвърти клас в учебно заведение , сподели министър председателят.
 Ваксинацията измежду учителите ще стартира съгласно възрастта
Ваксинацията измежду учителите ще стартира съгласно възрастта

Учителите са във втората група в проекта за имунизация

По време на видеоразходката си из предприятието министър председателят не пропусна да съпостави сегашните достижения с времето на социализма от преди повече от 30 години - " било е наслада за " Москвич " и за печка " Раховец " .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР