Обект, приличащ на извънземна гробница, открит на Марс …Известният уфолог

...
Обект, приличащ на извънземна гробница, открит на Марс …Известният уфолог
Коментари Харесай

Обект, приличащ на извънземна гробница, открит на Марс

Обект, наподобяващ на извънземна гробница, открит на Марс …Известният уфолог и виртуален археолог Скот Уоринг съобщи, че е видял необикновен извънземен артефакт на фотография на марсианската повърхнина.Уфологът оповестява за обект, сходен на надгробен камък с извънземен надпис. Предполага се, че надписът съдържа информация за умрелия хуманоид.Според откривателя, до това място е и друга част от ковчега, върху която могат да се видят мистериозни гравюри, само че най-вероятно няма да е допустимо да се дешифрират.

 Обект, наподобяващ на извънземна гробница, открит на Марс
Обект, наподобяващ на извънземна гробница, открит на МарсУоринг има вяра, че би било добре мястото да се изследва благодарение на марсоходи и по-късно да се показа информацията с обществеността, само че показва подозрения, че НАСА в миналото ще направи това.
Четете още: Секретна база в кратер на Червената планета …? (координати, видео)Вместо това, споделя уфологът, „ НАСА забавлява обществеността с детски хеликоптер, с цел да ни отвлече от търсенето на извънземен живот на Марс “.Преди няколко милиарда години, когато се образуват планетите и Слънчевата система, учените имат вяра, че Марс е доста сходен на Земята, със забележителна атмосфера и повърхнина, отчасти покрита с вода.Дори и през днешния ден на планетата се виждат повърхностни пукнатини, евентуално породени от течаща вода.Ако в миналото Червената планета е приличала на Земята, дали е имало същества, сходни на хората …?Следвайте ни …
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР