Обединените патриоти всъщност стоят на една стабилна позиция. Не мисля,

...
Обединените патриоти всъщност стоят на една стабилна позиция. Не мисля,
Коментари Харесай

Социолог разкри ще хвърли ли Валери Симеонов оставка

Обединените патриоти в действителност стоят на една постоянна позиция. Не мисля, че Валери Симеонов ще подаде оставка. Това съобщи в студиото на „ Офанзива “ по Канал 3 социологът Ивелина Славкова от анализаторски център „ Тренд “ във връзка последните събития към обединението.

Според специалистът думите на вицепремиера Валери Симеонов, отправени във връзка изявленията на партиарх Кирил и свадите по случая, не е ерес. „ Липсва обаче постоянно един от водачите Красимир Каракачанов, който даде единствено едно изявлението “, уточни политическият анализатор. Тя съобщи, че времето лекува всичко и в подтекста на това, че Валери Симеонов и Волен Сидеров преди се виждаха като врагове.

„ Не мисля, че нещо изненадващо има в това, че всеки приказва за своя си електорат “, счита експертът. По думите на Ивелина Славкова Обединените патриотите наподобяват хомогенна коалиция. „ Тук приказваме в действителност за патриотични игри и доста постоянно кой ще се окаже по-голям родолюбец “, съобщи тя.

Според политическият анализатор ерес може да настъпи, когато стартират да се редят някакъв тип листи и да се дефинира някакъв избор.

„ Това може би ще бъде първият препъникамък към тази коалиция. Оперативна програма доста ясно си дават сметка, че имат невероятната опция да бъдат част от ръководещото болшинство “, счита още експертът. По думите й изявлението на Валери Симеонов е и прочувствено, и преднамерено направено. „ Той постоянно има прочувствен вид изказ. Нищо изненадващо като изявления “, съобщи анализаторът.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР