Обединените патриоти (ОП) „вързаха тенекия” на „БСП за България” в

...
Обединените патриоти (ОП) „вързаха тенекия” на „БСП за България” в
Коментари Харесай

„Обединените патриоти” вързаха тенекия на БСП за субсидиите

Обединените патриоти (ОП) „ вързаха тенекия” на „ Българска социалистическа партия за България” в Народното събрание. От соцформацията предходната седмица оповестиха, че канят парламентарни групи на среща за разискване на измененията на партийните дотации.

От ГЕРБ още тогава отхвърлиха поканата за полемика. Днес обаче от пресцентъра на Българска социалистическа партия оповестиха, че ще проведат срещи с управленията на групите на Оперативна програма и Движение за права и свободи в парламентарната зала „ Запад”.

Първата полемика трябваше да е с „ Обединените патриоти” в 11 ч. От тях обаче не се яви никой. От „ Българска социалистическа партия за България” дойдоха Георги Свиленски, Драгомир Стойнев, Румен Гечев, Филип Попов, оповестява "Флагман ".

Те споделиха, че не са получили отвод за среща от „ Обединени патриоти”. Изглежда обаче не е имало и удостоверение.

Съпредседателя на Оперативна програма Валери Симеонов, водач на НФСБ, изясни, че е в Бургас и не е в течение на протичащото се в София. В последна сметка откакто никой от Оперативна програма не се яви, депутатите от Българска социалистическа партия дадоха къса конференция.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР