Обединението Демократична България, на което социолозите дават доста скромни оценки

...
Обединението Демократична България, на което социолозите дават доста скромни оценки
Коментари Харесай

Евролистата на Демократична България с Радан Кънев е фаворит сред читателите на OFFNews

Обединението Демократична България, на което социолозите дават много скромни оценки за електоралния капацитет, изрично води в анкетата измежду читателите на OFFNews " За кого ще гласувате на изборите за Европейски парламент на 26 май? ".
 Временните резултати в анкетата на OFFNews за изборите - куп изненади
При близо 19 000 дали своят вот в допитването ни, извънпарламентарната групировка получава до момента 24,87% от вота на страницата ни. В безспорна стойност това са 4672 гласа за листата, водена от Радан Кънев.

Втори в класирането вървят ГЕРБ. За партията на премиера Бойко Борисов са декларирали, че ще гласуват 17,54% или 3295 от читателите ни.

Изненадващо, на трето място по поддръжка е излязъл водачът на Български земеделски народен съюз Николай Ненчев, който се явява като самостоятелен претендент. За него са декларирали, че ще гласоподават 12,74% (2393) от читателите ни.

През последните дни някогашният министър на защитата в държавното управление на ГЕРБ и Реформаторския блок е съумял да изпревари по поддръжка партия Вързраждане, която също събира впечатляващ брой гласове в допитването ни. Мобилизацията на следовниците на водача на групировката Костадин Костадинов им е донесъл 12,55% (2358 души) от вота.

Едва на пето място идва Българска социалистическа партия. 2054 от читателите ни декларират, че ще поддържат листата на Столетницата, водена от Елена Йончева. Тези гласове са равни на 10,93% от гласувалите на уеб страницата ни.

Останалите партии собират алегорична поддръжка измежду читателите ни. 

Сериозна пордкрепа събира обаче различен от самостоятелните претенденти за Екологичен потенциал - Десислава Иванчева. За някогашната кметица на столичния регион Младост декларират, че ще гласоподават 5,68% от читателите на OFFNews или 1068 души.

Анкетата ни ще е дейна за гласоподаване до на следващия ден.

Анкета Атака Българска социалистическа партия Вътрешна македонска революционна организация Волт Воля Възраждане Възход ГЕРБ Глас Народен Движение за права и свободи Движение 21 Демократична България Коалиция за България - АБВ Партия на зелените Патриоти за Валери Симеонов Десислава Иванчева - самостоятелен претендент Николай Ненчев - самостоятелен претендент Няма да гласоподавам Не съм решил за кого да гласоподавам гласувай резултати
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР