Обединени патриоти се разпаднаха, защото започнах да ги критикувам. Те

...
Обединени патриоти се разпаднаха, защото започнах да ги критикувам. Те
Коментари Харесай

Сидеров видя управление на ГЕРБ и партията на Слави след изборите

" Обединени патриоти " се разпаднаха, тъй като започнах да ги подлагам на критика. Те влязоха във властта и започнаха да се занимават с нещо, за което не бяха определени от хората.
Това съобщи в ефира на bTV ръководителят на партия " Атака " Волен Сидеров. Той напомни, че е бил конструктурът на обединението " Обединени патриоти ", която към този момент е в историята. " Хората чакаха от нас други неща - това не се случи ", разяснява Сидеров.
 Сидеров подреди съдружните си сътрудници, изиска финансовото министерство да връща партийните дотации Сидеров " подреди " съдружните си сътрудници, изиска финансовото министерство да връща партийните дотации
Все едно ни връщат в комунизма. Тежка и потискаща ми е тази постройка. Не ми липсва Народното събрание – при напускането си споделих, че не съ...
Ръководството на ГЕРБ също нарушиха салдото в структурата на патриотите, регистрира Сидеров, като уточни, че сега социологията приготвя това, което ще стане. " На трета позиция е една нова политическа мощ, става дума за партията " ИТН ", която да измести " Обединени патриоти ". Според Сидеров идващото ръководство е сред ГЕРБ и партията на Слави Трифонов.
Волен Сидеров уточни, че партия " Атака " ще взе участие в. " Смятам да издам една брушура с лобистки закони от Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ, вкарани в този парламент ", означи Сидеров. Той уточни, че от много време няма разговор с Борисов и мисли дали да не спре джипа му на автостоп, с цел да му каже някои неща.
" Вече се преследват хора, които се събират някъде да отпразнуват някакъв празник. Нещата стават неуместни. Следващата стъпка е полиция на мисълта. Става дума за неуместни ограничавания ", смята Волен Сидеров. Той означи, че дружно с други организации ще направи обединяване против българското `колониално и териториално поробване`.
Темата продължава.
 Сидеров на митинг пред ЦИК: Очаквам фалшификации на изборите (СНИМКИ) Сидеров на митинг пред ЦИК: Очаквам фалшификации на изборите (СНИМКИ)
Лидерът на „ Атака “ Волен Сидеров, членове на партията и негови поддръжници стачкуваха пред Централната изборна комиси...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР