Обединена българска банка (ОББ), част от белгийската финансова група KBC,

...
Обединена българска банка (ОББ), част от белгийската финансова група KBC,
Коментари Харесай

ОББ Портал Търговско финансиране с нова функционалност

Обединена българска банка (ОББ), част от белгийската финансова група KBC, създаде ново функционално облекчение за бизнес клиентите си в ОББ Портал Търговско финансиране. Чрез него потребителите могат да съхраняват информация за регулярните си преводи в областта на комерсиалното финансиране; да я достъпват бързо и надеждно, като икономисват време за подаване на нареждания за акредитиви, банкови гаранции, инкаса и други указания по отношение на документарни интервенции, подписани с Квалифициран електронен автограф (КЕП).

Следвайки интуитивния дизайн на, новата функционалност дава опция на клиентите да качват документи, съпътстващи преводите, (копия на контракти, проформа фактури, съгласувани текстове на банкови гаранции и акредитиви) или да употребяват цифровия портал като информационен канал с виновните специалисти по Търговско финансиране на банката.

Достъп до портала и функционалност " Шаблони " имат всички бизнес клиенти на ОББ, които употребяват електронно банкиране и които са основали профил на своята компания в.

За да бъде обезпечена сигурността на клиентите, достъпът до функционалност " Шаблони " се реализира с лична идентификация на потребителите. Порталът е изцяло предпазен посредством системите за сигурност на ОББ и постъпващата информация се пази строго поверително, според законовите условия.

В устрема си за цифрово възобновяване през ноември 2020 година ОББ започва онлайн платформата. Иновативното решение за бизнес клиенти, които употребяват документарни разплащания, в границите на година се трансформира в пример на банковия пазар в България. Доказателство за сполучливото развиване на платформата е фактът, че всяка трета директива за артикул на Търговско финансиране в ОББ се инициира през нея.

Динамиката на връзката и засиленият интерес на потребителите, подсилен от позитивната им противоположна връзка, са повода за основаването на нови функционалности за възстановяване на потребителско прекарване в платформата. ОББ Портал Търговско финансиране е част от цялостната идея на банката за цифрови решения за бизнеса.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР