ОББ Интерлийз предоставя на всички физически лица, избрали да се

...
ОББ Интерлийз предоставя на всички физически лица, избрали да се
Коментари Харесай

ОББ Интерлийз с дигитален трансфер на средства в УПФ на ПОК Доверие

ОББ Интерлийз дава на всички физически лица, избрали да се обезпечават в Универсален пенсионен фонд „ Доверие ", бърз, сигурен, комфортен и напълно цифровизиран развой за прекачване на техните средства, с опция за сключване на всички нужни документи с електронен автограф, без да е нужна нотариална легализация на документите. КВС Груп е първата банково-застрахователна група, която дава сходна новаторска опция на българския пазар.

Желаещите да се трансферират в УПФ „ Доверие “ ще могат да разчитат на подпомагане от страна на повече от 400 оторизирани от ОББ Интерлийз лица, които дават умело и професионално обслужване на всички заинтригувани клиенти в клоновата мрежа на Обединена българска банка (ОББ). Новата услуга по електронно сключване на документи започва пилотно в клоновата мрежа на ОББ в град София, като в границите на идващите 3 месеца ще обхване поетапно и цялата страна.

„ Поредната цифровизирана услуга, която ОББ Интерлийз дава на своите клиенти, идва в миг, в който следим голямо търсене на тъкмо такива решения – протичащи се напълно онлайн, спестяващи време и старания на потребителите, а в подтекста на заобикалящата ни среда – даже и непотребни физически контакти. С транспарантен, наличен и елементарен за осъществяване развой ние овластяваме клиента с още едно решение, което да улесни всекидневието му. “, разяснява новата услуга Рудолф Кипта, основен изпълнителен шеф на ОББ Интерлийз.

„ Дигитализацията на услугите е неминуем развой и като Компания, ние вършим всичко належащо за това, да предоставяме, на нашите сегашни и бъдещи клиенти, допустимо по-голям набор от електронни услуги и достъп до on-line информация, обвързвана със статута им на обезпечени лица и клиенти на фонд, ръководен от ПОК „ Доверие “. В този смисъл, партньорството с ОББ Интерлийз е разумно и мечтано и сме уверени, че сходен вид новаторски услуги и партньорства сред компании и финансови групи, със сходна философия и полезности, са бъдещето на пазара. “, споделя Даниела Петкова, ръководител на Управителния съвет на ПОК „ Доверие “.

ОББ ИНТЕРЛИЙЗ, част от белгийската КВС Груп, в качеството си на оторизиран медиатор на Пенсионно-осигурителна компания „ Доверие “, дава услуги по привличане на клиенти на УПФ „ Доверие “, от средата на 2019 година, Универсален пенсионен фонд „ Доверие “ е желан избор за доста българи, като, към края на 2019 година, в него, по данни на Комисията за финансов контрол, за спомагателна пожизнена пенсия, се обезпечават повече от 985 000 души, което съставлява пазарен дял от над 25%.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР