ОББ Интерлийз, част от белгийската финансова група KBC, вече предлага

...
ОББ Интерлийз, част от белгийската финансова група KBC, вече предлага
Коментари Харесай

Преференциални условия за лизинг на електромобили от ОББ Интерлийз

ОББ Интерлийз, част от белгийската финансова група KBC, към този момент предлага финансиране на електрически коли.

Компанията стартира новия тип лизинг в осъществяване на упоритостта на финансовата група да доставя безупречни финансови услуги от най-широк набор за клиентите, като в същото време търси устойчиви способи за работа и живот.

Предимствата на лизинга за електрически автомобили включват продължен период на финансиране – до 72 месеца, опция за финансиране без първична вноска, преференциални лихвени условия, бърза процедура по утвърждение на финансирането и еластичен проект за погасяване с остатъчна стойност в края на лизинговия период.

Чрез новия лизинг клиентите могат да се възползват от преференциални цени за закупуване на карта за пътна помощ, която покрива и репатриране на автомобил при положение на отпаднал заряд на батерията и опция за наем на стандартен автомобил при нужда. По програмата се предлага и опция за обезпечаване на лизинговия автомобил, обезпечено от ДЗИ.

Продуктът е ориентирана към лизингополучатели, както физически, по този начин и юридически лица, като те могат да се възползват от финансиране в лв. или в евро.

„ Чрез предлагането на лизинг за електрически автомобили се стремим да отговорим на търсенето на нашите клиенти, да понижим нездравословното влияние върху околната среда и да отговорим на обществената и икономическа динамичност с нужната резистентност и адаптивност.

Вярваме, че електрическите коли са по-екологични, тихи са и понижават шумовото замърсяване в градовете. В дълготраен проект са стопански по-изгодни, в съпоставяне със закупуването на коли с дизелов или бензинов мотор. “, разяснява Рудолф Кипта, основен изпълнителен шеф на ОББ Интерлийз.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР