Обаятелната Диляна Попова се е омъжила тайно миналото лято, научи

...
Обаятелната Диляна Попова се е омъжила тайно миналото лято, научи
Коментари Харесай

Диляна Попова се омъжила тайно за милионер

Обаятелната Диляна Попова се е омъжила скрито предишното лято, научи " Уикенд ". Красавицата е споделила „ да” на скромна гала на плажа на родното Черноморие, а по-късно е сключила и църковен брак в Царево. Новият брачен партньор на актрисата и манекенка е заможният ресторантьор Лъчезар Захариев, собственик на редица сполучливи заведения, показва изданието.

С него Диляна се за любила малко след окончателната си разлъка с Асен Блатечки, само че в действителност Двамата се познавали от дълго време. Бизнесменът постоянно е проявявал интерес към нея, само че тя погледнала на ухажването му с други очи едвам откакто се разделила вечно с шавливия Блатечки. Диляна останала съкрушена, откакто научи, че Блатечки редовно ѝ е изневерявал. Затова решила да постави завършек на връзката им.

Малко по-късно тя приела сподели от Любо да излязат на вечеря и от този момент са неразделни. Той я прави щастлива ", споделят близки на хубавицата. Лъчезар Захариев е милионер, един от най фамозните притежатели на заведения. Допреди две години държеше хитовия Баш Бар " на къмпинг „ Градина ", само че поради проблем с концесионерите предишното лято хлопна кепенци. В момента стопанисва други 4 заведения, измежду които е и ресторантът на тогавашната резиденция на Бай Тошо в Приморско -,,Перла ". Негов съучастник е зетят на Стефан Софиянски - Лъчезар Йорданов, който е женен за огромната щерка на някогашния столичен кмет Елена. Захариев е и ръководител на Българската асоциация на заведенията и като подобен непрестанно гостува в разнообразни ТВ излъчвания. Заедно с към този момент добре познатия Ричард Алибегов, той е един от главните пропагандатори за намаляването на Данък добавена стойност в заведенията от 20% на 9%

Въпреки че към този момент са публично фамилни, Диляна и Лъчезар Йорданов се пробват да запазят в загадка връзките си и заобикалят да се появяват дружно в общественото пространство.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР