Обърнат тир е запушил магистрала Тракия“ между София и Ихтиман

...
Обърнат тир е запушил магистрала Тракия“ между София и Ихтиман
Коментари Харесай

Снеговалежи в Западна и Южна България, неволи в Смолянско

Обърнат тир е запушил автомагистрала „ Тракия “ сред София и Ихтиман в посока Бургас
Снеговалежите, изключително в Предбалкана и планинските региони на Западна и Южна България, ще са интензивни. Снегът в Смолянско аргументи несгоди на пътуващите сред село Смилян и Смолян. Повалени от тежкия сняг дървета препречиха пътя. Наложи се водачите сами да се оправят с подръчни средства, с цел да съумеят да преминат.

 Заради непочистени улици в Смолян станаха няколко леки произшествия, за благополучие без жертви и потърпевши. Снежната завивка в региона е към 20 сантиметра, само че снеговалежът продължава и сега.

Ток няма в село Баните. 

Жълт код за обилни превалявания от сняг е разгласен в областите - Благоевград, Пазарджик, Пловдив, Стара Загора. Оранжев код а обилни превалявания от сняг е разгласен в областите - Смолян, Кърджали, Хасково, Ямбол, Бургас.

Обърнат тир е запушил автомагистрала „ Тракия “ сред София и Ихтиман в посока Бургас.  Движението се пренасочва по обходен маршрут: София - Автомагистрала " Тракия " до 34 км - път I-8 - качване на п.в " Мухово " при км 46 - Пловдив. Движението се контролира от Пътна полиция, оповестяват от АПИ.

Ограничения има за някои от планинските проходи:
- „ Троянски “ – затворен за всички МПС. - „ Предел “ – затворен за МПС над 12 т. - „ Превала “ –  затворен за МПС над 12 т. както и тегленето на ремаркета и полуремаркета. - „ Рожен “ – затворен за МПС над 12 т. както и тегленето на ремаркета и полуремаркета. - „ Печинско “ – затворен за МПС над 12 т. както и тегленето на ремаркета и полуремаркета.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР