Обади ми се да си честитим Нова година. Той беше

...
Обади ми се да си честитим Нова година. Той беше
Коментари Харесай

Проговори последният човек, говорил с разстреляния бизнесмен Петър Христов минути преди да го покоси килърът

Обади ми се да си честитим Нова година. Той беше токова благополучен. Той е човек, който обича да оказва помощ. За страната ще е огромна загуба. Това съобщи индивидът, който последно се е чул по телефона с разстреляния предприемач Петър Христов - Яков Джераси в ефира на Нова телевизия.

Разговорът сред двамата е бил към 25 минути преди показното ликвидиране – в 9:41 часа демонстрира телефонът на Джераси.
За закононарушението мъжът схваща от секретарката си. „ Веднага се обадих в канцеларията на Петър - никой не ми подвигна. После на щерка му, само че когато не ми подвигнаха и двете места, се появиха подозрения, че той е жертвата.

„ Петър правеше доста прецизен бизнес. Не му е минавало през главата, че някой ще има нещо към него. Той нямаше защита, единствено водач. Точно на Петър, имаше толкоз доста мижитурки тука “, разяснява още Джераси.

„ Главният секретар на Министерство на вътрешните работи би трябвало да попита себе си какво тъкмо става. И да си откри верните следователи. Ние желаеме да знаем кой е направил поръчката, тъй като сме ядосани “, споделя още близкият на разстреляния предприемач.

„ Имаше едно наводняване в Мизия. Петър беше първият, който отпътува за там боядиса учебните заведения, нахрани децата. Не знам какво се приказва, само че той беше добър “, показва още той.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР