О, не! Починал е Георги Коритаров. Да, знам, че много

...
О, не! Починал е Георги Коритаров. Да, знам, че много
Коментари Харесай

Спомен за Коритаров: Разпъвал ме е в студиото си, но ще ми липсва

" О, не! Починал е Георги Коритаров. Да, знам, че доста хора го мразеха, ненавиждаха люто и проклинаха. Но аз в действителност го харесвах.
Беше наслаждение да си приказваме за книги с него (той беше буен обожател на литературата), да спорим гневно за политика. Той беше човек с интелектуално възприятие за комизъм и въпреки да нямахме нищо общо като политически хрумвания, дръзвам да кажа, че бяхме другари ", във Facebook.
 Почина журналистът Георги Коритаров Почина журналистът Георги Коритаров
Журналистът Георги Коритаров е умрял на 61-годишна възраст. За това заяви политическият анализатор Георги Харизанов във Фейсбук. Х...
" Разпъвал ме е на кръст в своето студио, само че за мен беше наслаждение да му гостувам. Така ревизирах себе си, своите разбирания, своите причини, своята обща просвета. Коритаров беше ултимативния ефирен тест.
Виждал съм не една и две надувки да се спихват при интервютата с него. Наистина бяхме с доста разнообразни убеждения, само че аз му бях почитател. Критикувал съм го, писал съм гневно против негови тези, само че го харесвах. Това е по-силно от мен.
Наистина ще ми липсва. Нека да почива в мир! Въпреки, че той беше разтревожен дух и надали ще се кротне и в отвъдното! "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР