О казва се, че вече можете да получите описание на

...
О казва се, че вече можете да получите описание на
Коментари Харесай

Кръвната ви група разкрива що за личност сте

О споделя се, че към този момент можете да получите изложение на себе си и съгласно кръвната ви група. В Япония се появи доктрина за вид персона съгласно кръвната група.

Сайтът Bright Side споделя с нас тайните, които японски учени са разкрили. В Япония възприемат тези открития напълно съществено, тъй че поинтересувайте се каква кръвна група сте.

Ето какво споделят учените.

Ако сте кръвна група „ 0”

Хората с кръвна група „ 0” са уверени, решителни, славят се с добра издръжливост и постоянно гледат от положителната страна на нещата. Те са доста виновни и постоянно можете да разчитате а тях.

Въпреки че се схващат сносно с другите, те избират да бъдат сами. Също по този начин са склонни да демонстрират равнодушие към другите и главно се концентрират върху себе си. Те са типични работохолици, които работят до безсилие.

Ако сте кръвна група „ А”

Хората с кръвна група „ А” са разказани като интроверти, чувствителни, резервирани и почтени. Желанието им да бъдат точни от време на време граничи с перфекционизма. Стресират се, в случай че нещо не върви съгласно проектите им.

Често са прекомерно чувствителни. Справят се зле със напрежението поради високите равнища на кортизол, тъй че би трябвало да помислят за релаксиращи занимания като йога или изобразяване.

Обмислят деликатно преди да създадат каквото и да било, което ги прави надеждни. Хората ги ценят, тъй като са благи и нежни. Те не демонстрират страстите си, доверяват се на някого единствено, в случай че са изцяло сигурни в него.

Ако сте кръвна група „ В”

Хората с кръвна група „ В” са изобретателни, любопитни, дейни. Въпреки, че са разказани като егоисти, хората с тази кръв са най-грижовни.

Имат мощни индивидуалистични качества, не се пробват да оправдаят упованията на другите хора, а намират собствен личен път и се придържат към правилата си. Хората с кръвна група „ В” вземат решения бързо и откакто се насочат към нещо, стават неудържими.

Ако сте кръвна група „ АВ”

Хората с тази кръвна група имат смесени черти и е мъчно да бъдат тъкмо дефинирани. Могат да бъдат както интроверти, по този начин и ексроверти. Интересуват се от изкуства и просвета.

Хората с тази кръвна група са амбициозни, деликатни и ценят спокойната среда. Те са непредсказуеми, тъй като личността им се трансформира бързо въз основа на страстите им. Заради това от време на време хората ги намират за двулични.

Кръвта им е също толкоз неповторима, колкото и личността им – „ АВ” е най-рядката кръвна група.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР