Нюкасъл прегази отбора на Фулъм като гост с 4:1 в

...
Нюкасъл прегази отбора на Фулъм като гост с 4:1 в
Коментари Харесай

Нюкасъл би като тъпан Фулъм насред Лондон, вкара четири гола на котиджърс

Нюкасъл прегази тима на Фулъм като посетител с 4:1 в мач от 9-ия кръг на Висшата лига. За гостите се разписаха Калъм Уилсън (11), Алмирон (33, 57) и Лонгстаф (43), а единственото попадение за домакините вкара Боби Рийд (88`).

Двубоят стартира кошмарно за Фулъм, откакто още в 8-та минута Натаниъл Чалоба получи червен картон и остави тима си с човек по-малко, а с цел да се ускори ужаса за почитателите на Фулъм, в 11-та минута Калъм Уилсън откри резултата, Джо Уилък асистира за гола. 

" Свраките " включиха на обороти и не се стопираха до такава степен. В 33-та минута Алмирон удвои преднината за гостите, а 10 минути по-късно Шон Лонгстаф оформи класическото 3:0. Всичко това в границите на първото полувреме.

Разбира се, Нюкасъл съумя да успокои дуела през второто полувреме, а Алмирон вкара втори гол в 57-та минута, с който подпечата разгрома. Все отново домакините съумяха да се отсрамят с един гол, дело на Боби Рийд в 88-та минута. 

С тази победа Нюкасъл се подрежда на 7-о място във Висшата лига като има еднакъв брой точки точно с Фулъм, които са на 8-о място.

В различен дуел от британското състезание тимовете на Борнемут и Брентфорд не съумяха да се победят и записаха нулево тъждество. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР