Нюкасъл е готов да отправи нова оферта за крилото на

...
Нюкасъл е готов да отправи нова оферта за крилото на
Коментари Харесай

Нюкасъл готви нова офанзива за Караско

Нюкасъл е подготвен да насочи нова оферта за крилото на Атлетико Мадрид Яник Ферейра Караско. Португалецът от дълго време е в полезрението на " свраките ", които го желаеха още през лятото, само че тогава испанците отхвърлиха да договарят за възможен трансфер. Въпреки това на " Сейнт Джеймсис Парк " не са се отказали от концепцията да привлекат този състезател и приготвят нова атака за януари, твърди " Мундо Депортиво ".

Приоритет в зимната селекция на Нюкасъл ще бъде привличането на крило. В клуба избират да заложат на опитно и потвърдено име и тъкмо това е повода да се насочат точно към 29-годишния Караско. Договорът на португалеца изтича през лятото на 2024 година, което може да улесни договарянията.

Караско кара втория си интервал в Атлетико, където се завърна през 2020 година след къс престой в Китай. И през този сезон той е значима фигура в схемата на Диего Симеоне, като има 18 мача, 2 гола и 2 асистенции във всички шампионати. Затова " дюшекчиите " няма да се разделят елементарно с него, като ще желаят сума сред 30 и 40 милиона евро.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР