Нюансите на синьото са най-използваните в цветовата й палитра, но

...
Нюансите на синьото са най-използваните в цветовата й палитра, но
Коментари Харесай

Елизабет II: 70 години на трона - любопитни факти за кралските стил и красота

Нюансите на синьото са най-използваните в цветовата й палитра, само че тя има податливост и към маслено жълтото. Обича сантименталните аромати и в чантите й червило в никакъв случай не липсва. Ето най-любопитното от стила и рутинната грижа за хубостта на кралицата:

70 години след коронацията на кралица Елизабет, тя остава един от най-обичаните членове на семейство Уиндзор от британците, изключително след гибелта на принц Филип. На 21 април Нейно Величество навърши 96 години, а през днешния ден се навършват 70 години от възкачването й на престола. През всички тези години тя гради своя облик, с цел да можем през днешния ден да кажем, че е същинска фешън икона.

Кралицата обаче няма желание да отстъпва място си на новите генерации красиви дами, които гравитират към Кралското семейство и го демонстрира със всяка своя социална изява.

Успехът на кралица Елизабет II се крие освен в престижа, който в продължение на 70 години я образува като насочна точка на Англия и Британската общественост, само че и в доста разпознаваемия й жанр, който се е трансформирал минимално през годините.

 Добави изложение

Първото нещо, което ни идва на разум, са съвършените тоалети на кралицата , издържани в цветовете на Pantone. Не се знае какъв брой тъкмо има в дрешника си, само че сигурно не й липсват нюанси.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР