НЮ ЙОРК -- След като служителите са загрижени за това,

...
НЮ ЙОРК -- След като служителите са загрижени за това,
Коментари Харесай

Губернаторът Кати Хочул очертава стъпките, които Ню Йорк ще предприеме за борба със заплахите от насилие и радикализацията

НЮ ЙОРК -- След като чиновниците са загрижени за това, че Ню Йорк е изправен пред надвиснали закани от принуждение, губернаторът Кати Хочул във вторник сутринта разгласи нови стъпки, които ще предприеме ограничения за усилване на сигурността и справяне с онлайн заканите и радикализацията.

Губернаторът очерта няколко начинания, с цел да спре речта на омразата онлайн да се трансформира в закононарушения от ненавист в щата.

Включено в проектът е 3 милиона $, с цел да се подсигурява, че всеки кампус на колежа има оценка на заканите и екип за ръководство на място за идентифициране на закани, ориентирани реклами, предлагащи помощ на родителите да разпознават дали детето им е въвлечено в тирада на омразата онлайн, и принадлежности за медийна просветеност за всички възпитаници в държавните учебни заведения с цел да ги създадем по-умни при идентифицирането на дезинформация онлайн.

CBS News получи нова оценка на опасността, която сочи към „ възходяща терористична опасност за щата Ню Йорк. “

Разузнавателният център предизвестява, че разпространяването на антисемитизъм и антипалестинската изразителност в обществените медии подхранва увеличение на закононарушенията от ненавист, ориентирани към евреи, мюсюлмани и араби.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Ескалацията на насилието в Газа усилва диалозите за допустима терористична офанзива в Ню Йорк, се споделя в отчет на разузнаването < /p>

В отчета се споделя: „ Разширяването на израелските интервенции против Хамас в линията Газа и увеличението на цивилните жертви покачват вероятността насилствени екстремистки закани да се стремят да правят офанзиви против цели на Запад, с щата Ню Йорк като фокус. Терористичните известия се концентрират върху атакуването на „ меки цели “ като митинги, групови събирания и други обществени събития. “

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Округът на Манхатън Алвин Браг, законодателите на Ню Йорк вкарват Закон за модернизацията на закононарушенията от ненавист, с цел да затворят малките врати

Hochul приказва във вторник за това по какъв начин ще работят екипите за онлайн оценка на заканите.

„ Те не гледат изявленията ви за залез в Instagram или вашите туитове за обичания ви футболен тим и те не сте тук, с цел да наказвате някого за политическите му възгледи. Те имат елементарна цел, да открият какво води до държание, проявяващо ненавист, и да се намесят рано, преди да е нанесена щета “, сподели губернаторът. ненавист онлайн.

Хочул сподели, че закононарушенията от ненавист против евреи, мюсюлмани и араби са се нараснали с повече от 400%, откогато Хамас атакува Израел на 7 октомври.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР