НЮ ЙОРК (AP) — Съдия късно в събота каза, че

...
НЮ ЙОРК (AP) — Съдия късно в събота каза, че
Коментари Харесай

Съдия блокира адвокатите на Тръмп да спорят относно твърдението за изнасилване на колумниста на предстоящия процес за клевета

НЮ ЙОРК (AP) — Съдия късно в събота сподели, че юристите на някогашния президент Доналд Тръмп не могат да показват правни причини на журито, оценяващо компенсацията за клюка правосъден развой по заключението на жури предходната година, че той не е изнасилил журналистка в средата на 90-те години.

Съединени американски щати Окръжният арбитър Люис А. Каплан взе решението в заповед преди процеса на 16 януари за установяване на обезщетение за клюка против Тръмп, откакто журито заключи, че Тръмп е малтретирал полово колумнистката Е. Джийн Карол, само че не откри задоволително доказателства, с цел да заключи, че е изнасилил нея.

Тръмп, говорейки в Айова в събота като водещ републикански претендент за президент преди първичните избори на 15 януари, разкритикува съдията като „ коренен демократ “ и се подигра на Е. Джийн Карол, че не е крещяла, когато тя беше нападната. „ Всичко беше измислено “, сподели той.

80-годишната Карол завоюва премия от 5 милиона $ предишния май от жури, което заключи, че Тръмп я е малт...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР