НЮ ЙОРК (AP) — Някой скоро някой ще върви по

...
НЮ ЙОРК (AP) — Някой скоро някой ще върви по
Коментари Харесай

От абсурдно голяма чанта до фалшиви колбаси: Реквизитите от „Наследство“ привличат луксозни цени

НЮ ЙОРК (AP) — Някой скоро някой ще върви по улицата гордо, носейки неуместно вместителна чанта, купена за неуместно вместителна цена.

Обемната чанта на Burberry е един от най-известните реквизити, употребявани в „ Наследство “, фамозната сага на HBO за фамилната династия Рой, и беше продадена на търг в събота за 18 750 $.

Но тази чанта, която стана печално известна, когато Том Вамбсганс на Матю Макфадиен я осмиваше, даже не беше най-скъпият продукт, продаден от снимачната площадка на пристрастяващата драма, която се очакваше да бъде изчистена и на премиите Еми в понеделник, след своите Златен глобус печели.

Не, това беше набор от розови индексни картички, съдържащи надгробните бележки на Роман Рой за погребението на татко му - тирада, която той в никакъв случай не произнасяше. Започвайки с „ Баща ми Логан Рой беше популярен човек “, четирите карти показват трагичния неуспех на Роман (Киран Кълкин) да посрещне момента. Те имат нов живот в този момент с някой, който е платил $25 000 и се надя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР