НЮ ЙОРК (АП) — Британският милиардер Джо Луис, чийто семеен

...
НЮ ЙОРК (АП) — Британският милиардер Джо Луис, чийто семеен
Коментари Харесай

Британският милиардер Джо Луис може да избегне затвора след присъдата си за търговия с вътрешна информация

НЮ ЙОРК (АП) — Британският милиардер Джо Луис, чийто фамилен концерн има футболния клуб Тотнъм Хотспър, би трябвало да бъде наказан в четвъртък, откакто се призна за отговорен за търговия с вътрешна информация и обвинявания в интрига в Ню Йорк.

Федералните прокурори в Манхатън споделиха доста строги думи за закононарушенията на 87-годишния мъж в правосъдните документи, само че също по този начин са съгласни, че неговата възраст, медицински проблеми и желанието да пристигна в Съединени американски щати, с цел да се изправи пред наказателни обвинявания, са му спечелили състрадание, което може да докара до липса на затвор.

Съединени американски щати. Насоките за присъди изискват Луис, жител на Обединеното кралство и гражданин на Бахамите, да излежи от 18 месеца до две години зад решетките.

В молбата си през януари Луис призна, че се е съгласил през 2019 година да показа секрети за обществено търгувани компании с няколко лица. Той сподели на арбитър Джесика Г. Л. Кларк, че е „ толкоз обезпокоен “ от държанието си. След това прокурорите споделиха, че неговата комп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР