НЮ ЙОРК (АП) — Актьорът Джонатан Мейджърс трябва да бъде

...
НЮ ЙОРК (АП) — Актьорът Джонатан Мейджърс трябва да бъде
Коментари Харесай

Джонатан Мейджърс е изправен пред присъда за нападение, което дерайлира кариерата на звездата на Marvel

НЮ ЙОРК (АП) — Актьорът Джонатан Мейджърс би трябвало да бъде наказан в понеделник в съд в Ню Йорк за нахлуване над някогашната си другарка, присъда, която към този момент е дерайлирала кариерата на тогавашната изгряваща звезда.

Актьорът може да бъде наказан на една година затвор, само че може и просто да получи пробация, откакто правосъдните заседатели в Манхатън през декември го признаха за отговорен в нахлуване.

Адвокатите на Majors и окръжният прокурор на Манхатън Алвин Браг отхвърлиха да кажат преди чуването какво наказване ще изискат от арбитър.

След неоправдателната присъда, Majors беше неотложно отхвърлен от Marvel Studios, които го бяха избрали като Kang the Conqueror, роля, планувана като основния изверг във филмите и телевизионните излъчвания на империята на развлеченията за години напред.

Присъдата произтича от свада през март 2023 година, в която тогавашната другарка на Мейджърс Грейс Джабари го упрекна, че я е нападнал на задната седалка на кола с водач, като сподели, че я е блъснал...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР