Ню Орлиънс Пеликанс понесе огромен удар в борбата си за

...
Ню Орлиънс Пеликанс понесе огромен удар в борбата си за
Коментари Харесай

Ню Орлиънс Пеликанс ще бъде без Зайън Уилямсън в решителната битка срещу Сакраменто за място в плейофите

Ню Орлиънс Пеликанс понесе голям удар в битката си за място в плейофите в НБА, откакто стана ясно, че отборът няма да може да разчита на огромната си звезда Зайън Уилямсън в решителния дуел от плей-ин шампионата в Западната конференция, в който " пеликаните " посрещат Сакраменто Кингс и Александър Везенков.

Според информация на авторитетния публицист Ейдриън Войнаровски Уилямсън е с контузия в бедрото, която ще го остави отвън игра през идващите две седмици.

Крилото получи травмата си в откриващата среща от плей-ин конкуренцията, в която Пеликанс отстъпиха на ЛА Лейкърс със 106:110. 23-годишният баскетболист получи проблем в края на срещата с „ езерняците “, когато се прибра в съблекалнята и по-късно по този начин и не се завърна на паркета.

От началото на сегашния сезон Зайън Уилямсън взе присъединяване в 70 мача, в които има на сметката си междинни индикатори от 22.9 точки, 5.8 битки и 5.0 асистенции.

View this post on Instagram

Решителната борба сред Ню Орлиънс Пеликанс и Сакраменто Кингс за последното осмо място в плейофите на Западната конференция в НБА ще се организира тази събота (20 април) от 4:30 часа сутринта българско време.

Домакин на конфликта ще бъде " Смути Кинг Сентър " в Ню Орлиънс, където домакините ще влязат като изявен любимец в дуела против " кралете " поради обстоятелството, че завоюваха всеки един от петте си дуела против тях в границите на постоянния сезон.

Залогът този път обаче ще бъде надалеч по-голям, а точно - място първия кръг на плейофите на Запад и дуел против водача в конференцията след първата фаза на шампионата Оклахома Сити Тъндър.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР