НЮ ОРЛИЪН (AP) — Сезонът на карнавала в Ню Орлиънс

...
НЮ ОРЛИЪН (AP) — Сезонът на карнавала в Ню Орлиънс
Коментари Харесай

Сезонът на карнавала в Ню Орлиънс отбелязва Дебелия вторник със знаменитости и мними монарси

НЮ ОРЛИЪН (AP) — Сезонът на карнавала в Ню Орлиънс наближава кулминационната точка си на „ Дебелия вторник “, като ще се проведат последните обилни паради на Марди Гра исторически квартали, до момента в който тесните улици на остарелия френски квартал са домакини на шумно, непрестанно улично празненство от празнуващи, преливащи от неговите питейни заведения и заведения за хранене.

Два от обичаните паради на града – шествията на Рекс, кралят на карнавала и Клуба за обществена помощ и забавление Zulu – трябваше да се проведат във вторник сутринта по основните пътни артерии. Понеделник вечер включваше парада на Krewe of Orpheus, съоснован от локалния музикант и артист Хари Коник-младши. В допълнение към комплицираните танци и маршируващи оркестри, плануваните участници включваха самия Коник, артиста Нийл Патрик Харис и брачна половинка на Харис, Дейвид Burtka.

Ню Орлиънс има най-големия и прочут карнавален празник в нацията. Той е цялостен със съкровени обичаи, обичани от локалните поданици. Но също по този начин е жизненоважен подтик за стопанската система на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР