Нямаше нужда Ламбе Алабаковски да бъде задържан, след като се

...
Нямаше нужда Ламбе Алабаковски да бъде задържан, след като се
Коментари Харесай

Дядото на певеца Ламбе, който запали културния дом в Битоля, бил екзекутиран от българи

" Нямаше потребност Ламбе Алабаковски да бъде арестуван, откакто се призна за отговорен. Всичките му проекти, сред които са и завръщане на музикалната сцена в Македония и, не сочат, че той ще избяга “, сподели юристът на Ламбе Алабаковски Драган Георгиев пред македонската телевизия " Алфа ".

 

Адвокатът на известния артист споделя, че не оправдава този ход, само че споделя, че би трябвало да се вземе поради цялата обстановка в Македония поради договарянията и блокадите от България, както и обстоятелството, че член на фамилията му е бил погубен от българите.

 

" Дядо му е разстрелян от българите, а той се връща в точно в Македония и открива културен клуб на един от най-големите нарушители за македонския народ, който преди гибелта си в Рим не признава македонския народ. Не го извинявам, нито той се оправдава за това, което направи, само че това беше неговият знак за протест ", споделя Георгиев.

Припомняме, че Ламбе възпламени българския културният дом в Битоля и ще лежи 8 дни в пандиза на македонския град. Това е следващото посягане в РСМ против български представителства и знаци. През последните месеци имаше поругаване на исторически монументи, на българския народен байрак и издигане на транспаранти с вулгарни послания против страната ни по време на спортни събития.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР