Нямаме съобщение за вреди след поставянето на ваксина от партидата

...
Нямаме съобщение за вреди след поставянето на ваксина от партидата
Коментари Харесай

Личните лекари: На маймуни ни направиха, редим се като за банани по времето на социализма

 Нямаме известие за вреди след слагането на ваксина от партидата на Астра Зенека, за която беше сигнализирано за проблеми. Изобщо да не се тормозят хората, до момента не се е получавало нещо.

Това заяви доктор Георги Миндов в студиото на утринния блок по bTV.

По думите му, към този момент милиони дози от тази ваксина са сложени. На този стадий няма място за терзания, акцентира изрично лекарят. 

" На маймуни ни направиха! Луди станахме! Колегите желаят да се откажат, само че аз ги приканвам да не го вършат, тъй като го изискуем на нашите пациенти! Бяха ни обещани логистика и поддръжка. Вместо това се редим часове наред, с цел да получим най-много до 3 флакона. Колеги желаят да се откажат. Това е за трети път, луди станахме. Редим се за ваксини като за банани по времето на социализма “.

Всеки ден при нас коства човешки животи. Не е правилно, само че не е рационално да се пускат зелени коридори, в случай, че персоналните лекари чакат за ваксини, а точно при тях са възрастните хора, които са най-рискови. Нашите пациенти пълнят лечебните заведения и статистиката с жертвите, а не младежите, които се редят на зелените коридори, изясни още Миндов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР