Нямаме политици. Имаме някакви сурикати с отклонения, които отвращават всеки

...
Нямаме политици. Имаме някакви сурикати с отклонения, които отвращават всеки
Коментари Харесай

Нямаме политици, имаме сурикати с отклонения

Нямаме политици. Имаме някакви сурикати с отклонения, които отвращават всеки естествен човек с цялостната си липса на морал, с несъответстващото си поведение и още по-неадекватни изявления. Това заключава Елена Гунчева-Гривова в собствен разбор по тематиката за политическата рецесия и рецесията за политици.

SafeNews разгласява поста без редакторска интервенция:

ПОЛИТИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ КРИЗА ЗА ПОЛИТИЦИ
Ясно е, че в България има политическа рецесия. От към четири години са едни непрестанни предварителни парламентарни избори, като картинката не се трансформира изключително. На мястото на едните шебеци идват други шебеци и откакто ги следим за малко, ни писва и отиваме на избори…пак за същото.
Когато ти оферират едно и също, избор няма. Затова и от ден на ден са негласуващите или такива, които отиват да гласоподават и избират „ Не предпочитам никого “. Защото изборът е сред Кирил Петков или Бойко Борисов, сред Манол Пейков или Явор Божанков, сред Деница Сачева или Цончо Ганев. Така наречената съпротива опозиционерства единствено с изявления и по обществените мрежи, практикувайки добре заплатен патриотинг. И там от ден на ден хора се разочароват, тъй като стана пределно ясно, че са следващото патриотично мюре за да обере отрицателния и протестен избор.

Всъщност е политическа рецесия, тъй като нямаме политици.

Имаме някакви сурикати с отклонения, които отвращават всеки естествен човек с цялостната си липса на морал, с несъответстващото си поведение и още по-неадекватни изявления. Не може при тези заплати, които получават /за бонусите даже няма да споменавам/, да излизат депутати на трибуната и да се дърлят като селски псета, показвайки очеизвадна липса на първите седем години, а в множеството случаи и на обикновена просвета.
Премиерите ни стават все по-срамни и по-срамни, а имената на настоящите министри множеството хора даже не съумяват да запомнят. Партиите дотолкоз са се капсулирали в себе си, вторачени само във властта, че не виждат главният проблем – фрагментите. Когато сложиш правилен, само че некултурен, не изключително интелигентен и аморален човек, то няма по какъв начин да очакваш, че хората ще го припознаят.

Отделен е въпросът, че на територията ни не се разрешава съществуването на естествена партийна система.

При новото систематизиране на капитала, парите отидоха главно в комфортни марионетки и мутри, а всеки, който има някакви пари, е изцяло подвластен от страната, която работи като бухалка, в случай че станеш неуместен. А партия се прави с доста, доста пари, които елементарен човек, колкото и да е просветен, образован и честен, няма по какъв начин да извади. Сметнете единствено бензина да обикаля из цяла България, както и да наеме офиси даже единствено в 28-те регионални града. Това са към милион и нещо на година. Естествено, до момента в който обикаля да прави партия, някой би трябвало и да го устоя. Според вас по какъв начин хора, които не са купени и не са в цялостни зависимости, могат да пробият в политиката?

Кризата е за политици.

Нашите към този момент станаха цялостни циркаджии с повтарящо се до погнуса зрелище, в което никой от публиката не желае да взе участие. И се замислете кой има интерес от това?
Докато не осъзнаем истината и какво се случва към нас, ще получаваме от ден на ден от същото. До цялостна и дефинитивна гадност и опустошение на страната!

 

 

Още вести четете в категория Коментари
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР