Нямаме никакви различия със Светия синод. Това заяви председателят на

...
Нямаме никакви различия със Светия синод. Това заяви председателят на
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Целта на БСП е да има безредици в държавата

Нямаме никакви разлики със Светия синод . Това съобщи ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов в ефира на bTV във връзка протестната декларация на владиците против Закона за вероизповеданията.
„ Всичко, което беше сложено като тревога от страна на Светия синод, считам, че нямаме никакви разлики. Правим разграничение сред лични средства, които се събират от активност, която реализира българската черква, и това, което страната за първи път ще направи, с цел да има дотации за вероизповеданията в страната. По този метод ще можем да имаме публичен запас, който ще се дава от страната, тези средства ще се управляват по какъв начин се изразходват. Те са считали, че контролът ще бъде върху всичко”, уточни Цветанов.
Припомняме, че законопроектът за вероизповеданията е импортиран с подписите на Цветан Цветанов, водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ. Представител на левицата обаче не е участвал на срещата сред църквата и властта.
„ От вчерашното гледане в правна комисия, Българска социалистическа партия неодобряваха председателката Корнелия Нинова, тъй като тя е съвносител. Българска социалистическа партия имат една единствена цел – да има неприятности в страната, да има вълнения и да им се сбъдне фантазията – да отидем на предварителни парламентарни избори и да имат длъжностен кабинет, който да бъде назначен от президента Радев ”, добави заместник-председателят ГЕРБ.
Цветан Цветанов разяснява неналичието на кворум в Народното събрание и оказаната от Движение за права и свободи помощ при гласуването на Закона за локалното самоуправление. Той беше безапелационен, че ГЕРБ не са подвластни от друга парламентарна партия.
„ Българска социалистическа партия желаят дестабилизация още след приключването на парламентарните избори през 2017г., тъй като няма по какъв начин Българска социалистическа партия да влезе в ръководство без длъжностен кабинет и да бъдат служебно назначени. Ако се задълбочи политическата рецесия и има неспособност за сформиране на държавно управление, служебният кабинет ще ръководи задоволително дълго време”, добави Цветанов.
Той съобщи, че политическа рецесия ще убие инвеститорския интерес към България , ще понижи икономическия интерес и ще усили недостига в бюджета.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР