Нямаме друг ход освен протест. Пакетът "Мобилност" ще доведе до

...
Нямаме друг ход освен протест. Пакетът "Мобилност" ще доведе до
Коментари Харесай

Председателят на Съюза на превозвачите: Пакетът Мобилност е удар срещу българската икономика

Нямаме различен ход с изключение на митинг. Пакетът "Мобилност " ще докара до банкрут на дребни и огромни предприятия. Българската стопанска система ще изгуби едно доста съществено икономическо перо в бюджета си. Пакетът "Мобилност " е удар против българската стопанска система. Това съобщи ръководителят на Съюза на превозвачите в България Йордан Арабаджиев в утринния блок на Българска национална телевизия.

"Водачите ни ще станат неконкурентоспособни. Когато първоначално Европейска комисия разгласява текстовете по пакета "Мобилност " си мислехме, че хората готвили го си нямат и на концепция от авто бизнес. По-късно се видя, че те просто желаят да ни банкрутират. В Германия имат сериозен недостик на водачи на тежкотоварни коли. Те желаят да привлекат нашите водачи ", сподели още той.

"Наясно сме, че следва политическо решение. Ще ангажираме политиците си, с цел да проведат съответните диалози в Европейския парламент и да разяснят казуса на сътрудниците си ", добави шефът на Съюза на превозвачите.

"За година успяхме да обединим всички - депутати, български евродепутати и медии. За всички хора е ясно, че не става въпрос за обществени права, а за кражба на бизнес ", безапелационен бе той.

"Искаме превозвачите да имат избор къде да почиват ", приключи Йордан Арабаджиев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР