Нямам вяра в онзи бог отпреди 2000 години. Вярвам, че

...
Нямам вяра в онзи бог отпреди 2000 години. Вярвам, че
Коментари Харесай

Баба Янка, дарила органите на внука си, е събрала пари за надгробната му плоча

Нямам религия в оня господ отпреди 2000 години. Вярвам, че има нещо като компютър, който събира благочестивите души, сподели баба Янка. " Събрах парите за плочата. Излезе някъде към 3200 лв.. 2700 лева събрах от " Стани богат ", а останалите пари дадоха приятелите на Тошко. " Това съобщи Янка Морчева в предаването " 120 минути " по bTV. 

През декември 77-годишната жена трогна цяла България от стола на известната тв игра “Стани богат ” с идеята си - да завоюва пари за надгробен монумент на своя 21-годишен внук.

През март 2022 г.  младежът изпада в мозъчна гибел във Великотърновската болница след тежка черепно-мозъчна контузия. Близките му подариха органите и съумяха да дадат късмет за нов живот на трима души. " Щастлива баба и майка съм, че по този начин съм съумяла да възпитам децата си. Грях е да заровиш органи в земята да гният, вместо да ги дариш на някого и да спасят нечий живот ", сподели Янка Морчева.

Според нея най-големият грях е да отнемеш човешки живот.  " Нямам религия в оня господ отпреди 2000 години. Вярвам, че има нещо като компютър, който събира благочестивите души. А тези, които не заслужават, те отиват в чистилището. Когато се пречистят и са годни, отиват в този компютър и той ги праща още веднъж на земята ", счита тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР