Нямам впечатление, че служебното правителство вкарва мутри във властта, трябват

...
Нямам впечатление, че служебното правителство вкарва мутри във властта, трябват
Коментари Харесай

Вкарва ли мутри във властта служебното правителство?

Нямам усещане, че служебното държавно управление вкарва мутри във властта, трябват доказателства за такива изказвания. Така разяснява съветникът на служебния министър председател проф. Александър Маринов думите на Бойко Рашков.

Той добави, че разлики във вижданията за ръководство са повода за измененията в състава на редица министерства и държавни организации.

„ На някои места работата не е вървяла добре. Всеки началник има право да си избира екипа. В множеството случаи рокадите са положителни “, съобщи Маринов.

По думите му предходното ръководство е било много безредно, а сегашният длъжностен кабинет е на правилото – повече работа, по-малко думи.

„ Според мен има съществени проблеми в координацията и метода, по който действа ръководството - много доста думи и много разхвърляни и некоординирани каузи. Липсата на съгласуваност в ръководството на страната е доста рисково, даже когато на пръв взор взети сами по себе си тези каузи са наподобяват позитивни “, добави съветникът на премиера.

Той разяснява и спешният щаб за газа, като го даде за образец. Там се работи непрекъснато, изясни Маринов.

Маринов става консултант на премиера по покана на самия Гълъб Донев, сподели той.

Но не е съветвал президента Румен Радев и премиера за състава на служебния кабинет. Самото държавно управление не е подбрано въз основата на благосклонности и антипатии, изясни Маринов.

Той добави, че заобикаля да разяснява политически въпроси.

Единственото, което си разреши да открои за разрива сред Радев и Нинова, е, че явно има разлики в метода, по който се прави политика.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР